Ahogy eszed a szendicset, olyan a személyiséged: hatalmas vita TikTokon

szendvics
Shutterstock -
harapás személyiség TikTok szendvics
Teszteld magad a videó segítségével.

Soogia1 néven töltött fel a TokTokra videót egy nő, aki megmutatta, hogy három módja is van annak, hogyan haraphatunk bele először egy szendvicsbe.

A közösségi oldalon a kommentelők, ahogyan az lenni szokott, azonnal vitába bonyolódtak és három táborra oszlottak: 

  1.  azokra, akik a kenyér héjával kezdik, 
  2.  akik egyenesen a szendvics közepébe harapnak
  3. és akik módszeresen a sarkától kezdik enni. 
@soogia1 Please tell me there are no “B”s here. We have to plan, people!!! #sammich #sandwichstrategy #noonesayB #greenscreen ♬ There's No Way - Lauv

A vita azonban nem állt meg itt, egyesek azzal érvelnek, hogy nincs jó vagy rossz módszer, végülis a teljes szendvics elfogyasztása a cél, mások azt állítják, hogy hol kezdesz bele a szendvicsbe, sokat elárul a személyiségedről. 

 „Mielőtt a B és C közötti választásról beszélnénk, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy A rossz válasz” – szögezte le egy kommentelő.  „Egyetlen épeszű ember sem választja az A-t” - tette hozzá. 

Volt, aki szerit a B variációtól csupa maszatosak leszünk, tehát az teljesen őrültség. Más a B-t választókat egyenesen pszichopatának nevezte és akadt, aki azért a C-re voksolt, mert így előbb a kevésbé finom részen van túl, és utána jöhet a java. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.