Megdöbbentő: tigrisek és oroszlánok a fiatal lány legjobb barátai

Samantha Faircloth alias Safari Sammie
Facebook -
nagymacskák TikTok állatvédelem
Több millióan követik Safari Sammie-t, aki hátborzongató videókon mutatja meg, hogy mennyire nem fél a nagymacskáktól.

Több mint 7,5 millió követője vannak annak a fiatal lánynak, aki bátorságával nap mint nap meglepi rajongóit. Samantha Faircloth úgy játszik a tigrisekkel, oroszlánokkal, jaguárokkal, mint más a kiscicáival szokott otthon a kanapén.

A közösségi médiában Safari Sammie néven elhíresült lány a floridai Single Vision Inc. egyik állatgondozója. A szervezet célja a veszélyeztetett fajok védelme, és az, hogy felhívják a figyelmet Földünk értékes ökoszisztémáinak megőrzésére. A vadállatmentő szolgálatnál dolgozó lány láthatóan élethivatását találta meg a különböző nagymacskák ápolásában és ellátásában.

Samantha azonban nem egy hirtelen jött ötlettől vezérelve csatlakozott a Single Vision szervezethez. A lány a Floridai Egyetem Állattudományi Karán végzett, majd a Floridai Hüllővédő Intézetben volt gyakorlaton, így megfelelő tudással rendelkezik ahhoz, hogy vadállatok közé merészkedjen. Van, hogy azzal borzolja a kedélyeket, hogy egy jaguárral fürdik, máskor pedig egy fehér oroszlán hátára dőlve pihen. Egyre azonban felhívja a figyelmet: ezek a nagymacskák nem háziállatok, és „mutatványait" senki ne csinálja utána.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.