"Azt hittem, meg fogunk halni" - rémisztő halálközeli élményéről vallott Salma Hayek

emlék Penélope Cruz repülőgép Salma Hayek
Salma Hayek és Penélope Cruz együtt éltek át egy ijesztő vészhelyzetet: a repülőgépüknek kényszerleszállást kellett végrehajtania.

Az 57 éves Salma és az 50 éves Penélope két évtizedes barátságuk alatt számos helyzetet éltek át együtt a filmiparban, valamint azon kívül, és most az egyik legborzasztóbbat elevenítették fel. Felidézték azt az esetet, amikor majdnem meghaltak egy repülőgépen.

"Te és én egyszer egy hajmeresztő helyzetbe kerültünk egy repülőn... Mit tanultál abból a kényszerleszállásból, amit átéltünk?" - kérdezte barátnőjétől Penélope Cruz, aki interjút készített Salma Hayekkel a Vogue Arabia számára.

Penélope Cruz és Salma Hayek
Forrás:  Getty Images

"Mindig is féltél a repüléstől, és különböző instrukciókat adtál nekem, hogy mit tegyek, ha meghalsz egy balesetben!" - emlékezett vissza Salma Hayek. "Aznap együtt utaztunk, a gép vészhelyzetbe került, és le kellett szállnunk a semmi közepén, Mexikóban. 

Tudtam, hogy ez fog történni, mert láttam, hogy a légiutas-kísérő kijön a pilótafülkéből, és oxigénért nyúl" 

- folytatta a színésznő, majd elmondta, hogyan próbálta megnyugtatni Penélopét. "Szóval, megfogtam a kezed, és azt mondtam neked, hogy minden rendben lesz. Valami baj van a géppel, de szeretném, ha megnyugodnál. Nagyon büszke voltam rád, mert láttam, ahogy küzdesz, hogy megnyugodj. Erről egy egész filmet lehetne csinálni! Aztán mondtál valami olyan szépet, amit soha nem fogok elfelejteni. 

Azt mondtad: »Azt hittem, meg fogunk halni. De együtt fogunk meghalni. És minden rendben lesz.«" 

Az eset Halloweenkor történt, vagyis a gépen szinte mindenki jemezben volt. Penélope bohócnak volt öltözve, amitől azóta irtózik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.