Mintha nem lenne a maga ura Britney Spears - A napokban véglegesítik a válását

Britney Spears, Sam Ashgari
FilmMagic/Sony Pictures -
Sam Ashgari csőd válás britney spears
Az énekesnő 14 hónapig volt Sam Ashgari felesége.

Megegyezett a vagyonmegosztásban Britney Spears és Sam Asghari. 9 hónappal azután, hogy bejelentették, külön folytatják, már csak a bírói pecsét hiáányzik a válási papírjukról. A pár 14 hónapig volt együtt, most pedig úgy tudni, elfogadták egymás feltételeit és békében válnak külön. 

Britney és Sam korábban mindenre kiterjedő házassági szerződést kötöttek, amiben az áll, ha elválnak, Britneynél marad a vagyon, még az is, amit férjével a házasság alatt szereztek. 

Mindeközben arról lehet olvasni, hogy Britney Spears komoly veszélyben van mind anyagi, mind mentális értelemben: bennfentesek szerint az énekesnő mintha nem lenne a maga ura, sokkoló hangulatváltozásai vannak, amióta édesapja már nem a gyámja. Ráadásul a vagyona is veszélyben van, ész nélkül szórja a pénzt, ezért a teljes csőd fenyegeti. 

Britneyvel való szakítását 2023-ban, a személyi edző Asghari tette közzé az Instagramon. A válópert is ő adta be 2023. július 28-án egy nagy veszekedés után kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, majd azt állította, felesége rendszeresen bántalmazta. Britney és Sam 2022 júniusában házasodtak össze: a sztárvendégek között ott volt Madonna, Selena Gomez, Donatella Versace, Paris Hilton és Drew Barrymore is.

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.