Nem lesz összeborulás: Katalin túl sebezhető ahhoz, hogy találkozzon Harryvel

Katalin hercegné
AFP/2023 Anadolu Agency/Kate Green -
királyi család katalin hercegné brit királyi család Vilmos herceg Harry herceg
Habár Harry herceg jövő héten Londonba utazik, a jelentések szerint Vilmossal és Katalinnal nem fog találkozni.

Harry herceg jövő héten visszatér Londonba, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulós szertartásán a Szent Pál katedrálisban. Ez az első útja Angliába azóta, hogy a februári rákdiagnózisa után meglátogatta apját, Károly királyt. Ez az utazás tökéletes alkalom lenne arra, hogy szorosabbra fűzzék egymással a kapcsolatot, de úgy tűnik, hogy a királyi család tagjai most nincsenek békülékeny hangulatban, a hírek szerint ugyanis Katalin és Vilmos nem fognak találkozni Harryvel.  

"Vilmos és Katalin teljesen elárulva érezte magát Harry memoárja miatt. Nem beszélnek vele és Meghannal, és biztosan nem akkor kezdenek bele, amikor Katalin a legsebezhetőbb helyzetben van"

 - mondta a pár egyik barátja.  "Harry csak egy újabb ember, aki eladta a történetét az újságoknak. Vilmos és Katalin elfogadta és továbblépett. A rák perspektívába helyezi a dolgokat. Vilmos tiszteletben tartja apja azon kívánságát, hogy kibéküljön a fiával, de most arra összpontosít, hogy megvédje a családját a stresszes helyzetektől" - tette hozzá a bennfentes.

Úgy tűnik, hogy Károly sem fog talákozni fiával, arról számoltak be, hogy a király most túlságosan elfoglalt. Mi több, Harrynek szállodában kell majd megszállnia, ugyanis a királyi család egyetlen rezidenciáját sem ajánlotta fel Harrynek.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.