Tom Cruise megdöbbentő gesztust tett Victoria Beckham születésnapján - sosem gondoltad volna róla

Tom Cruise
Northfoto/ZUMAPRESS -
paparazzi Tom Cruise Victoria Beckham
Empátiájáról és segítőkészségéről tett tanúbizonyságot Tom Cruise. A sztár Victoria Beckham nagyszabású szülinapi bulijára érkezett, majd olyat tett, amire senki nem számított.

David Beckham mindent elkövetett azért, hogy felesége 50. születésnapja igazán emlékezetes legyen. Kezdte azzal, hogy szívhez szóló üzenetben köszöntötte fel a közösségi médiában, és Posh Spice életének eddigi legszebb pillanataiból egy megindító videót osztott meg. 

Majd magánrepülővel vitte vacsorázni feleségét a francia riviéra egyik legelegánsabb éttermébe. A Saint-Paul de Vence-ben rendezett családi vacsorán gyermekeik, valamint Victoria szülei, Jackie és Tony is részt vettek. A család több száz dolláros fogásokból válogatott.  

De mindez csak a kezdet volt, hiszen nincs szülinap buli nélkül. Victoria nagyszabású partiját Londonban tartották, ahol többek között olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Eva Longoria, Jason Statham, Salma Hayek, Nadia Ferreira és Marc Anthony, valamaint Tana és Gordon Ramsay.

  

Tom Cruise meglepően empatikus volt

Az igazi meglepetésvendég azonban Tom Cruise volt, aki már a megérkezésekor olyan dolgot tett, amivel mindenkit meglepett. A sztár paparazzik gyűrűjében szállt ki az autójából, de amikor befelé igyekezett, észrevette, hogy az egyik fotós elesett. Azonnal a segítségére sietett, felsegítette a férfit, és arról is meggyőződött, hogy jól van-e. „Vigyázzon magára” - mondta búcsúzóul. Azért is furcsa ez a sztárvilágban, mert a hírességek általában nem viselik jól, hogy fotósok hada leselkedik rájuk, és jellemzően nem segítik egymást, inkább konfliktusok vannak közöttük. 

A 61 éves színész egyébként szuper jól érezte magát a bulin, végigtáncolta az éjszakát, sőt állítólag még breaktánc elemeket is bemutatott a parketten. Bár a Beckham család és Cruise ritkán találkoznak, a barátságuk jó 20 éve tart, és David „bálványozza” a színészt. Cruise megjelenése a születésnapon annyiból nem volt meglepő, hogy éppen az Egyesült Királyságban tartózkodott, a Mission Impossible - Leszámolás második részének forgatása miatt, amely jövőre kerül a mozikba. 

Victoria fényűző bulija nagyságrendileg 118 millió forintba került, és a születésnapos köszönőajándékként egy egyedi pólóval is kedveskedett vendégeinek. Ahogy korábban megírtuk, az ünnepelt nagy feltűnést keltett az érkezésekor, mert mankóval sétált be a helyszínre, ugyanis mindig nem jött teljesen rendbe edzőtermi balesete után, majd a buli végén férje hátán távozott a helyszínről.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.