Victoria Beckham ilyen valójában: kitálaltak a zárt ajtók mögötti viselkedéséről

"Lola" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images - Michael Buckner
Valódi énjét a külvilág nem igazán ismeri. Szigorú, soha nem mosolygó nőként híresült el Victoria Beckham a nyilvánosan megjelent fotói alapján, most azonban kiderült, milyen ember is ő igazából.

Mivel nagyon ritkán mosolyog a nyilvános megjelenésein, Victoria Beckhamet elkönyvelték egy szigorú, sótlan nőszemélynek. "Régebben mindig megnéztem a rólam készült vörös szőnyeges képeket, és egy idegesnek és bizonytalannak tűnő nőt láttam. Mindenki más pedig egy olyan nőt látott, aki morcos és szigorú – gondolom ezért híresültem el boldogtalanként" – mondta korábban magáról Victoria Beckham. A helyzet azonban azóta megváltozott. "Nemrég megnéztem néhány képet magamról, és nagyon megdöbbentem, hogy milyen boldognak tűnök."

Victoria Beckham
Victoria Beckham nem mindig ilyen szigorú 
Forrás: Getty Images

"A zárt ajtók mögött Victoria nagyon szeretetteljes, de ugyanakkor eléggé irányító és nagyon védi a családját" - mondja egy családi barát. 

"Az emberek meglepődnének, ha megtudnák, hogy tud bolondos is lenni - nem mindig olyan komoly."

 Közel három évtizeddel ezelőtt "David beleszeretett a vicces, játékos Victoriába, de a családján és a közeli barátain kívül senki sem láthatja ezt az oldalát."

Akik ismerik, szeretik és dicsérik őt. "Nagyszerű anya és barát, és az egyik legsegítőkészebb feleség" - mondja a bennfentes, megjegyezve, hogy eddig semmi - beleértve az újra felbukkanó vádakat, miszerint David két évtizeddel ezelőtt többször is megcsalta őt, például a személyi asszisztensével, a 46 éves Rebecca Loosszal - nem tudta megingatni a visszavonult futballsztár iránti elkötelezettségét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.